GLOBUL
 
English
БИЗНЕС КЛИЕНТИ ЧАСТНИ КЛИЕНТИ MYGLOBUL
Начало
Основно съдържание
:: начало > програма заедно > Условия по програма ЗАЕДНО
 

Условия по програма ЗАЕДНО
 Кой участва?

  Персонална оферта за продължаване на договор

  От преференциалните условия за продължаване на вашия договор можете да се възползвате, ако сте абонат на GLOBUL повече от 1 година и към момента нямате действащ срочен договор или договорът ви скоро предстои да изтече. Персонална оферта за подновяване на договор по Програма ЗАЕДНО получавате за всеки ваш мобилен номер поотделно.

  Офертата се предоставя в случай, че за конкретната SIM карта абонамента не е прекъсван в рамките на 12 месеца и не е извършвано обединяване и/ или разделяне на фактури.

  Отстъпка "Лоялен клиент"

  Отстъпка "Лоялен клиент" се предоставя на абонати на GLOBUL след изтичане на първата година от началото на абонамента, за всеки мобилен номер поотделно, в зависимост от търговската политика на GLOBUL, избраната от абоната програма, и само ако абонатът е заплащал в срок всички фактурирани от GLOBUL суми по договора. Във всеки един случай на неплащане поотделно, абонатът губи предоставената отстъпка за от 2 до 8 фактури, в зависимост от дните на забава за плащане.

  GLOBUL ОББ Mastercard

  За GLOBUL ОББ Mastercard могат да кандидатстват всички частни лица, абонати на GLOBUL.

  Програма Shell SMART

  В програмата могат да участват всички физически лица, които са абонати на Абонаментни програми на GLOBUL, както и абонатите на Базова програма, които са пълнолетни граждани и имат сключен валиден договор за мобилни услуги, предоставяни от GLOBUL. Как да се възползвам?

  Персонална оферта за продължаване на договор

  Продължете своя абонамент онлайн през

  За ваше улеснение и идентификация ви предоставяме уникален код по Програма ЗАЕДНО. За да получите вашия уникален код, просто ни изпратете от телефона си SMS с текст KOD (или празен SMS) на кратък номер 123 и ние ще ви го съобщим.

  Само трябва да сте титуляр на мобилния номер, да посетите магазин с каса на GLOBUL и да продължите своя договор за 12 или 24 месеца. За колкото по-дълъг период подновите своя договор, толкова по-добра оферта ще получите.

  Можете да получите информация за вашата персонална оферта и да се възползвате от включените в нея преференции в MyGLOBUL уеб портал или в търговската мрежа на GLOBUL.

  Отстъпка "Лоялен клиент"

  Отстъпката се начислява автоматично в месечната сметка съгласно условията за получаването й.

  GLOBUL ОББ Mastercard

  Получавате GLOBUL ОББ MASTERCARD без усложнени процедури, само срещу копие от личната ви карта и попълнена молба-декларация. Попълнената молба-декларация може да подадете във всеки клон на ОББ. Може да кандидатствате за GLOBUL ОББ MASTERCARD и в представителните магазини на GLOBUL или във всеки магазин от веригата GERMANOS.

  Програма Shell Smart

  Всички физически лица, които са пълнолетни граждани и имат сключен валиден договор за мобилни услуги, предоставяни от GLOBUL, могат да участват безплатно в Програма Shell Smart!

  • Абонатите на GLOBUL, които вече притежават SMART карта трябва да попълнят част 1 и част 2 от Формуляра за участие в програма за лоялни клиенти Shell SMART, като заявят своето желание да събират SMART точки и чрез ползване на услугите на GLOBUL.
  • Абонатите на GLOBUL, които не притежават SMART карта, трябва да попълнят част 1 и част 3 от Формуляра за участие в програма Shell SMART.

  Формуляр за участие можете да попълните лесно и бързо във всеки един търговски комплекс Shell, както и в търговските обекти, които обслужват заплащане на сметки на абонати на GLOBUL.

  За участие в програма Shell SMART можете да попълните форма за регистрация на адрес: www.shell.bg

  Попълнен Формуляр за участие можете да изпратите и на адрес:
  Shell България ЕАД, ул. Резбарска 5, жк. Хаджи Димитър, София 1510, до Център за обслужване на клиенти Shell SMART.

  SMART точки за услугите на GLOBUL започвате да събирате с вашата месечна сметка към оператора, издадена с дата до един месец след попълване на Формуляра за участие.

 

 

 
За контакти | Кариери | Правни изисквания | GSM и UMTS радио интерфейси Copyright © 2012 GLOBUL