GLOBUL
 
English
БИЗНЕС КЛИЕНТИ ЧАСТНИ КЛИЕНТИ MYGLOBUL
Начало
Основно съдържание
:: начало >  GLOBUL за обществото
 

GLOBUL за обществотоОт старта през 2001 г. до днес GLOBUL налага име на „Зеления оператор”. Зеленият цвят за компанията е израз на свобода, чистота и отговорност. За всички нас това означава свобода на общуването, честност и прозрачност в отношенията с клиенти и партньори и отговорно поведение към проблемите на българското общество.

Като корпоративно отговорна компания, GLOBUL инвестира в социалния и духовен живот на българското общество и заедно със своите клиенти и служители GLOBUL активно откликва на горещата нужда на цялото човечество за опазване на околната среда. Компанията партнира дългосрочно на българската държава в грижата за здравето на българските деца и за съхраняване на културното и историческото наследство на България.

Благодарни сме, че нашето поведение получава достойна оценка. Вярваме, че заедно ще допринесем за трайната положителна промяна на средата, в която живеем ние и нашите деца.

Вашите въпроси, свързани със социалните и екологични дейности на компанията, можете да изпращате на: [email protected], а тези, свързани със спонсорската ни дейност на [email protected].

 


 
За контакти | Кариери | Правни изисквания | GSM и UMTS радио интерфейси Copyright © 2012 GLOBUL