GLOBUL
 
English
БИЗНЕС КЛИЕНТИ ЧАСТНИ КЛИЕНТИ MYGLOBUL
Основно съдържание
:: начало > кариери > Възможности за работа
 

Възможности за работаВъзможности за работа

Присъединете се към нашия екип от талантливи професионалисти, за да намерите път за развитие в сферата на съвременните комуникационни технологии, които свързват хората по иновативен и динамичен начин. Ще можете да се възползвате от нашата система за конкурентно заплащане, модерна работна среда, възможности за обучение, както и да развиете вашите знания и умения.

Можете да видите свободните работни позиции на GLOBUL и GERMANOS и да кандидатствате онлайн.

Кандидатствай

Обща информация относно кандидатстването

Регистрация
Моля попълнете формата за кандидатстване възможно най-подробно. Колкото повече информация предоставите, толкова по-добри шансове имате да намерите подходяща позиция, тъй като системата ще може да свърже вашия профил с повече критерии. След първоначалната регистрация ще можете да влизате в системата със създадените потребителско име и парола и да осъвременявате информацията си при необходимост.
към регистрация

Вход (за регистрирани кандидати)
След като веднъж сте се регистрирали, следващия път просто трябва да използвате потребителското си име и парола, за да търсите в свободните позиции и да кандидатствате. По същия начин можете да влизате в профила си и да осъвременявате информацията в него по всяко време.
към вход (за регистрирани клиенти)

Търсене в обяви (за нерегистрирани кандидати)
Ако все още не сте се регистрирали, но искате да видите свободните към момента позиции, използвайте този линк. Тук ще можете да видите свободните работни места, да се регистрирате и да кандидатствате за избраните от вас позиции.
към търсене в обяви

 
Карта на сайта | За контакти | Правни изисквания | GSM и UMTS радио интерфейси Copyright © 2012 GLOBUL