GLOBUL
 
English
БИЗНЕС КЛИЕНТИ ЧАСТНИ КЛИЕНТИ MYGLOBUL
Начало
Основно съдържание
:: начало > програма ЗАЕДНО
 

програма ЗАЕДНО


ДЪЛГОСРОЧНИ ОТНОШЕНИЯ

Продължете своя абонамент онлайн през

Преди повече от 4 години създадохме нашата Програма за лоялност.

Нарекохме я ЗАЕДНО, защото ние в GLOBUL вярваме, че успехът идва само когато за него работят ЗАЕДНО много хора. Тази философия събра над 4 милиона човека и превърна GLOBUL в най-бързо развиващия се мобилен оператор в България.

Този успех е не само на компанията, а и на всички вас, които я предпочетохте. Затова искаме да ви благодарим и да ви направим част от успеха.

В знак на благодарност към вас - лоялните клиенти на GLOBUL, Програма ЗАЕДНО ви осигурява разнообразни привилегии, които нарастват в зависимост от продължителността на вашия абонамент.

По-голямата част от вас, които са с нас от дълго време вече са се възползвали от някои от преференциите по Програма ЗАЕДНО - ползвали са допълнителни минути за безплатни разговори или отстъпка в месечните фактури и са получили телефон на преференциална цена или дори напълно безплатно.

Колкото по-дълго сме ЗАЕДНО, толкова по-големи и атрактивни възможности получавате.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ

Персонална оферта за продължаване на договор

Най-подходящата абонаментна програма за вас, с много допълнителни минути и отстъпки.
научете повече »

Актуални предложения за мобилни апарати на специална цена.
научете повече »

Не забравяйте, че преференциалните условия по вашата персонална оферта се увеличават с всяка изминала година, в която сте ползвали услуги на GLOBUL!


Програма ЗАЕДНО - вече и онлайн!

За първи път ние ви предлагаме лесно и в удобно за вас време сами да подобрите своите абонаментни условия.
Продължете своя абонамент онлайн, през MyGLOBUL уеб портал

Допълнителни преференции с нашите партньори

GLOBUL ОББ Mastercard
С GLOBUL ОББ MASTERCARD автоматично заплащате месечната сметка за мобилния си телефон към GLOBUL и имате възможността да получавате бонус-отстъпка към нея.

Shell Smart
Чрез партньорството между GLOBUL и Shell клиентите на GLOBUL с абонаментни договори получават още едно предимство – SMART точки при заплащане на месечните си сметки към GLOBUL.

Допълнителна информация за Програма ЗАЕДНО можете да получите в търговската мрежа или чрез запитване до [email protected]

Ако в момента нямате действащ срочен договор или договорът ви предстои да изтече, можете да проверите персоналната си оферта за подновяване на договор по Програма ЗАЕДНО в MyGLOBUL уеб портал.

Преференции по Програма ЗАЕДНО за Корпоративни Клиенти »

Благодарим ви, че сме ЗАЕДНО!

 

 

 
За контакти | Кариери | Правни изисквания | GSM и UMTS радио интерфейси Copyright © 2012 GLOBUL