GLOBUL
 
English
БИЗНЕС КЛИЕНТИ ЧАСТНИ КЛИЕНТИ MYGLOBUL
Начало
Основно съдържание
:: начало > програма заедно > globul ubb mastercard
 

globul ubb mastercard


С GLOBUL ОББ MASTERCARD вие получаватe кредитна карта, благодарение на която разполагате с достатъчно средства навсякъде и по всяко време,  за да си позволите това, което желаете.

С GLOBUL ОББ MASTERCARD имате възможност автоматично да заплащате месечната сметка за мобилния си телефон към GLOBUL и да получавате бонус-отстъпка към нея.

 
 
 
 GLOBUL ОББ MASTERCARD намалява месечната ви сметка за мобилен телефон със сума до 60 лв.

За да се възползвате от възможността да получавате бонус е достатъчно само да сте частно лице, клиент на GLOBUL с абонаментен договор и да използвате вашата GLOBUL ОББ MASTERCARD. Колкото повече покупки извършвате с вашата кредитна карта, толкова по-голяма ще бъде отстъпката в сметката Ви за мобилен телефон за следващия месец. Тя ще се равнява на 2 % от сумата на извършените от вас покупки с кредитната карта за изминалия месец.
Минималната възможна отстъпка е 2 лева, а максималната – 60 лева

Пример: Сума на извършените покупки за м. септември: 840 лв. Отстъпка: 16,80 лв. (840 х 2%) Отстъпката от 16,80 лв. сe отнася към сметката от GLOBUL за м. септември, а се отразява на отделен ред във фактурата за следващия месец, в случая за м. октомври.

Ако сумата на месечната фактура (без международни разговори, роуминг, услуги с добавена стойност и лизингови вноски) е по-малка от сумата на бонус-отстъпката, то разликата не се прехвърля за следващ период. В конкретния пример: ако сумата на месечната фактура е 15,00 лв., то остатъкът от 1,80 лв. не се прехвърля и във фактурата за м. октомври ще фигурира отстъпка от 15:00 лв.

Забележка: Транзакциите теглене на пари в брой и плащане на месечната сметка към GLOBUL не участват при формирането на бонуса.

 С GloBul ОББ MASTERCARD автоматично заплащате месечната си сметка за мобилен телефон към GloBul

С GLOBUL ОББ MASTERCARD пестите време и усилия. С GLOBUL ОББ MASTERCARD не се тревожите за това кога и как ще платите сметката си за мобилен телефон.
Вашата месечна сметка за мобилен телефон към GLOBUL автоматично се приспада от наличния кредитен лимит на кредитната Ви карта. Така сметката ви е платена винаги навреме, а в рамките на гратисния период можете да покриете задължението си без лихва.

 GLOBUL ОББ MASTERCARD получавате лесно, без усложнени процедури

Получавате GLOBUL ОББ MASTERCARD без усложнени процедури, само срещу копие от личната ви карта и попълнена молба-декларация. Попълнената молба-декларация може да подадете във всеки клон на ОББ. Може да кандидатствате за GLOBUL ОББ MASTERCARD и във всеки магазин от веригата GERMANOS или в представителните магазини на GLOBUL.
За повече информация позвънете на 0800 15015, безплатно за всички абонати на БТК или 089 15015, безплатно за всички абонати на GLOBUL.

 GLOBUL ОББ MASTERCARD с кредитен лимит до 10 000 лв.

Максималният кредитен лимит, в рамките на който можете да извършвате покупки и да теглите пари в брой е до 10 000 лева и се определя от банката индивидуално. В рамките на определения ви лимит разполагате навсякъде и по всяко време с достатъчно средства да си позволите това, което бихте желали, както и с възможност да теглите пари в брой от над 900 000 банкомата в света.

 Гратисен период до 45 дни

При навременно възстановяване на цялата дължима сума не се начислява лихва за извършените покупки при търговци.
Срокът за заплащане на дължимата сума е 14 дни след датата на месечното извлечение. По този начин можете да ползвате гратисен период до 45 дни.
Сега с GLOBUL ОББ MASTERCARD имате възможност да правите и месечни вноски в размер само на 5% от стойността на извършените от вас транзакции. След получаване на месечното извлечение можете да заплатите само 5% от сумата на използвания кредитен лимит.
Месечните извлечения се издават всеки месец на 29-то число.

 С GLOBUL ОББ MASTERCARD  в повече от 30 000 обекта в България и в над 32 000 000 в света

Обадете се безплатно на 089 15015 или на 0800 15015 за да получите вашата карта.

 

 

 
За контакти | Кариери | Правни изисквания | GSM и UMTS радио интерфейси Copyright © 2012 GLOBUL