GLOBUL
 
English
БИЗНЕС КЛИЕНТИ ЧАСТНИ КЛИЕНТИ MYGLOBUL
Начало
Основно съдържание
:: начало > програма заедно > globul garant
 

globul garant


GLOBUL GARANT

Осигурете си спокойствие

Специално разработена за клиентите на GLOBUL, услугата е първата по рода си в страната и чрез нея можете да си осигурите спокойствие, да използвате телефона си в момент, когато най-много имате нужда от него – при злополука, болест, търсене на нова работа, а в случай че някой открадне SIM картата ви, ще има кой да покрие телефонните разговори, проведени от друг.

Какво ви дава GLOBUL GARANT

  • Сигурност и спокойствие в моменти на трудност
  • Защитена е цялата сметка (без значение какво включва – разговори, SMS, MMS, услуги с добавена стойност, роуминг, лизинг, ДДС и др.)
  • С активирането на услугата на един номер* защитавате цялата фактура**
  • Услугата се активира лесно

Когато доходите намаляват, а задължителните разходи остават непроменени, ви предлагаме решение за посрещане на финансови затруднения по време на абонаментния договор с GLOBUL, при настъпване на неблагоприятни житейски ситуации.

Покрити рискове

  • трайно намалена или загубена работоспособност над 70% в резултат на злополука
  • временна неработоспособност в резултат на злополука или заболяване, продължила над 60 календарни дни
  • престой в болнично заведение в резултат на злополука
  • нежелана безработица поради уволнение, продължила над 60 календарни дни
  • неоторизирано използване на SIM карта поради кражба

Покритието е за период от 1 година и се подновява автоматично, при условие че потребителят продължи да заплаща месечната такса от 2,50 лв.

Кой може да се възползва от услугата

Услугата GLOBUL GARANT е валидна за всички нови и настоящи абонати на GLOBUL – физически лица, които към момента на активиране на услугата са на възраст от 18г. до 65г. Един потребител може да активира услугата за до три телефонни номера.

Как можете да се възползвате от услугата

Можете да се възползвате от услугата като посетите магазин от търговската мрежа на GLOBUL и неговите търговски представители и заявите желанието си.

Не е необходимо да предоставяте допълнителни документи в момента на активиране на услугата.

Получавате спокойствие и защита на сметката си към GLOBUL само срещу 2,50 лв. месечно.

Таксата за всеки телефонен номер с активирана услуга ще бъде отразявана в месечната ви фактура към GLOBUL.

Във всеки от посочените по-горе покрити рискове месечната сметка към GLOBUL ще бъде покрита (на база 3 средномесечни сметки преди настъпване на събитието). В зависимост от случая, ще бъдат покрити между 2 и 12 средномесечни сметки, като общата покрита сума е до 1 200 лв.

Услугата може да бъде деактивирана след попълване на заявление за деактивация във всеки магазин от търговската мрежа на GLOBUL и неговите търговски представители.

Изключване на покритието

Рискът "временна неработоспособност в резултат на заболяване" не се покрива ако е настъпил в рамките на първите 30 дни от приемане на услугата.

Рискът "трайно намалена или загубена работоспособност над 70% в резултат на злополука", "временна неработоспособност в резултат на злополука или заболяване" и "престой в болнично заведение в резултат на злополука" не се покрива, ако е резултат от предварително съществуващо заболяване, извършване на престъпление от общ характер, виновно поведение при управление на МПС и др.

Рискът "нежелана безработица в резултат на уволнение" е покрит само за лица на трудов договор след изтичане на 90 дни от датата на приемане на услугата.

Рискът "неоторизирано използване на SIM карта поради кражба" се изключва, ако полицията не бъде уведомена в рамките на 24 часа от установяване на кражбата.

Повече информация

Информирайте се за пълните условия за ползване на услугата в търговската мрежа на GLOBUL и неговите търговски представители.

 

 
 
За контакти | Кариери | Правни изисквания | GSM и UMTS радио интерфейси Copyright © 2012 GLOBUL