GLOBUL
 
English
БИЗНЕС КЛИЕНТИ ЧАСТНИ КЛИЕНТИ MYGLOBUL
Основно съдържание
:: начало > GLOBUL за обществото > Безопасен интернет и мобилно съдържание за деца
 

Безопасен интернет и мобилно съдържание за децаЗа родители ЗА РОДИТЕЛИ
Не оставяйте децата да сърфират без родителски контрол!

Интернет пространството и мобилните технологии предлагат безгранични възможности за достъп до информация и общуване. Все повече хора използват Мрежата като начин за комуникация, но за децата ни това крие рискове. Важно е родителите да осъзнават тези рискове и да предприемат превантивни мерки, чрез които да осигурят безопасност при сърфирането на децата си в Интернет и ползване на мобилно съдържание.
повечеЗа тийнейджъри ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ
Мислете преди да качвате съдържание онлайн!

Новите технологии дават широки възможности за лично изразяване и творчество, но могат да доведат и до неприятни и травмиращи ситуации. Ето защо, децата и тийнейджърите трябва да спазват определени правила, когато оформят и контролират своята онлайн идентичност.
повече

Сигнали за нередности онлайн може да подаваш на горещата линия: www.web112.net

Според изследване на Майкрософт, проведено в 12 европейски страни с повече от 14 000 интервюирани, във връзка със Световния ден за безопасен интернет (09.02.2010), 79% от тийнейджърите използват активно социални медии, като 43% от тях вярват, че е напълно безопасно да споделят лична информация онлайн.

Повече информация за това как да направите Интернет едно по-безопасно място за семейството си можете да получите на адрес www.safenet.bg. 
Карта на сайта | За контакти | Правни изисквания | GSM и UMTS радио интерфейси Copyright © 2012 GLOBUL