Google раздава безплатни абонаменти за One AI Premium

Google раздава безплатни абонаменти за One AI Premium

Ако планирате да си купите нов смартфон Pixel 8 или Pixel 8 Pro, тогава може би сега е добър момент да получите някои допълнителни предимства. Google раздава четири месеца безплатни абонаменти за Google One AI Premium на тези, които купуват нов телефон Pixel в САЩ.

Google One AI Premium е платен абонамент, който ви дава достъп до Gemini Advanced, Gemini 1.5 Pro модел, ранен достъп до нови функции и интеграция с приложения като Gmail, Docs и Drive. Той също така идва с 2TB място за съхранение в облака, което работи в услугите на Google.

Офертата на AI Premium за устройствата Pixel е на стойност 80 долара за четири месеца достъп. Google ще започне да ви таксува 19.99 долара за плана след края на пробния период. За сравнение, компанията предлага два месеца безплатно на всички, които се абонират за плана AI Premium.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *