За нас

Globul.bg е сайт с последните новини от света на мобилните технологии и тех индустрията като цяло. Екипът на сайта се стреми да предложи своя поглед над актуалните новини, свързани със смартфоните, мобилните системи, изкуствения интелект и множество други теми.

Нашият екип е създаден от хора с опит в ТЕХ индустрията, които отговарят за отразяването на точна и проверена информация. Екипът ни е съставен от професионалисти в областта, чиято цел е да предложат максимално опростено информацията, така че да е леснодостъпна за всеки посетител на сайта.

В следващите редове може да се запознаете с хората, които създават съдържанието в сайта като автори:

Христо Манолов

Христо Манолов

Христо Манолов е един от хората, които са в основата на сайта. Той е почитател на технологиите от всякакъв тип и е автор с висока квалификация и опит в различни медии както за България, така и по целия свят.
Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е другият виновник зад създаването на платформата, който следи изкъсо всичко по-интересно, случващо се на сцената на технологиите. Работи като автор вече повече от 5 години и разполага със солидни знания, които не се колебае дали да сподели.
Генади Иванов

Генади Иванов

Генади Иванов е почитател на изкуствения интелект и навлизането му в мобилните и други технологии. Той има дълги години опит зад гърба си като автор на различни материали от света на AI, а също така се е специализирал с различни квалификации за информираност и проследяване на развитието на изкуствения интелект.
Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров е страстен почитател на социалните медии и всичко свъзано с тях. Facebook, TikTok, YouTube, Twitter и Instagram са само част от нещата, които следи ежедневно не само като потребител, но и като автор на полезно и информативно съдържание, което ще може да прочетете тук, в нашия сайт. Той има опит в няколко новинарски медии, но определено страстта му е в писането на съдържание за технологичната сфера.

Каква е нашата цел?

Целта на целия ни екип е да предложи актуална информация от света на технологиите. Ние се стремим да анализираме вестите и да ви ги поднесем по лесен за разбиране начин. С новините в нашия сайт ще може да бъдете в крак с всички новости от технологичната индустрия в България, а и по света.

Защо създадохме Globul.bg?

Създадохме globul.bg, за да споделяме опита и знанията си от света на технологиите. В днешно време информацията е ценен ресурс, но на много места тя се поднася със съмнителни източници и не до там максимална вярност. Ето защо нашият екип реши да се обедини и да създаде сайт, в който посетителите могат да открият всичко по-интересно от света на мобилните технологии, изкуствения интелект и тех-бизнеса като цяло, а основната ни цел е информацията да бъде поднесена в лек и разбираем вид.