Apple Vision Pro ще се появат на международния пазар през юли

Apple Vision Pro ще се появат на международния пазар през юли

Чакането за технологичните ентусиасти извън САЩ почти приключи, след като дългоочакваният хедсет за виртуална реалност на Apple – Vision Pro, който бе пуснат на пазара в САЩ през март, ще бъде представен глобално през юли тази година. По данни на MacRumors, Обединеното кралство, Канада и Китай ще бъдат първите страни, където Vision Pro ще дебютира, като това ще се случи през втората половина на юли.

Последните събития в магазините на Apple в Обединеното кралство подкрепят тази информация. Според съобщенията, обектите са обновени с ново обзавеждане, вероятно за демонстрации на Vision Pro. Освен това се твърди, че магазините преминават през вътрешен ремонт, планиран за юли, което може да съвпадне с появата на новите аксесоари и рекламните материали.

Въпреки че официалното потвърждение все още няма, очакванията са, че годишната конференция за разработчици на Apple на 10 юни ще бъде моментът за официално обявяване на плановете за международно разпространение на Vision Pro.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *