Потребителите на Apple Vision Pro най-накрая могат да използват Netflix

Потребителите на Apple Vision Pro най-накрая могат да използват Netflix

Вярвате или не, няма специално приложение Netflix за Apple Vision Pro. Представете си, че плащате $ 3500 за устройство, на което дори не можете да гледате Squid Game без екран с „пощенска кутия“, заобиколен от черни ленти. Е, това вече не е проблем.

Това обаче не е така, защото Netflix пусна персонализирано приложение за слушалките на Apple, всъщност все още не трябва да използвате услугата за стрийминг чрез браузъра Safari. Но за щастие някой друг го е взел върху себе си, за да спаси деня със собственото си приложение. Не всички герои носят пелерини и всичко това.

Това приложение е Supercut, еднократна покупка от $ 7.99, която елиминира черните ленти и поддържа 4K стрийминг както с Dolby Atmos, така и с Dolby Vision.

Приложението също така дава възможност на потребителите да регулират силата на звука и да използват различни функции за възпроизвеждане в рамките на Vision Pro. Все още не можете да седнете във виртуално кино, както когато използвате Apple TV + на слушалките, но се съобщава, че се работи в потапяща среда. В момента гледането на плаващ екран все още е голяма крачка напред.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *