Microsoft може да иска да добави специален бутон за Windows 11

Разделът „Препоръчани“ в менюто „Старт“ на Windows 11 е гореща тема сред потребителите и изглежда, че самият Microsoft не е твърде сигурен за правилния начин да продължи с него, без да се намира като силен или инвазивен за потребителите.

Първоначално въведена в оригиналната версия (21H2), компанията е направила ощипвания и промени в нея с течение на времето, опитвайки се да намери правилния баланс. Веднъж също обмисляше преименуването на препоръчителната част на „За теб“, може би за да се хареса на повече от случайната аудитория, която е запозната с нея другаде като Instagram или Twitter (сега X) или TikTok.

Въпреки това, не е несправедливо да се каже, че повечето от ентусиастите наистина не го намират за твърде привлекателно. Търсенията за премахване на препоръчаното съдържание от менюто „Старт“ обикновено са най-добрият резултат в Google, което показва, че със сигурност има доста хора, които не го харесват. Neowin също публикува ръководство за това, ако искате да го проверите.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *