Motorola представи достъпен смартфон за индийския пазар

Motorola представи достъпен смартфон за индийския пазар

Motorola има още един телефон в процес на подготовка, насочен към индийския пазар, след старта на Edge 50 Pro миналата седмица. Въпреки че базираната в САЩ компания не разкри името на предстоящото устройство, тя ни предложи поглед към това, което смятаме, че е Moto G64 5G.

Приблизително по същото време, когато Motorola India подразни новия смартфон, надеждният теч Evan Blass публикува няколко снимки на Moto G64 5G, което ни кара да вярваме, че това е устройството, което Motorola планира да представи в Индия през следващите дни.

Друга интересна информация идва чрез сравнителния агрегатор Geekbench, където наскоро беше забелязан Moto G64 5G. Според обявата телефонът ще бъде оборудван с процесор MediaTek Dimensity 7025 и 12GB RAM. Също така, той ще работи с Android 14, но това изобщо не е изненада.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *