Разкриха какви батерии ще имат iPhone 16 Series

Разкриха какви батерии ще имат iPhone 16 Series

Наскоро се появи слух от небезизвестния информатор Majin Bu, който предполага, че предстоящите модели iPhone 16 и iPhone 16 Pro Max ще се отличават с увеличени капацитети на батериите си в сравнение с техните предшественици, iPhone 15 и 15 Pro Max.

Според данните, iPhone 16 ще разполага с батерия от 3561 mAh, което е сериозно подобрение спрямо 3349 mAh на iPhone 15. Относно iPhone 16 Pro Max, се очаква да има още по-голям капацитет на батерията от 4676 mAh, в сравнение с 4422 mAh на неговия предшественик, като също така ще бъде премахната L-образната конструкция на батерията в полза на преработен вътрешен дизайн.

Въпреки тези подобрения, Majin Bu също така споменава, че iPhone 16 Plus може да разполага с малко по-малка батерия от 4006 mAh в сравнение с 4383 mAh на iPhone 15 Plus, което може да се разглежда като стъпка назад.

Засега информацията за батерията на iPhone 16 Pro остава неизвестна, като Majin Bu не е споделил детайли относно този модел. Феновете и потребителите на Apple продукти с нетърпение очакват допълнителна информация, за да разберат дали ще има подобрения и в този сегмент.

Въпреки че се очаква някои от новите модели iPhone да разполагат с леко по-големи дисплеи, това все още не е потвърдено.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *