Nokia се готви да представи над 17 нови смартфона през 2024-а

Nokia се готви да представи над 17 нови смартфона през 2024-а

Nokia продължава да бъде активен играч на пазара на смартфони, въпреки ожесточената конкуренция от страна на други лидери в индустрията. Мобилният сегмент на бранда се управлява от HMD Global, която планира да предприеме интересни действия през следващите месеци. В опит да привлече повече клиенти, HMD Global възнамерява да внесе стратегически промени, включително пускането на смартфони под собствената си марка, заедно с логото на Nokia.

Този ход предизвиква любопитство и поражда въпроси относно бъдещето на Nokia в сферата на мобилните технологии. Според наличните лицензионни договори, HMD Global ще има правото да използва известната марка още две години, което обещава появата на нови серии устройства под марката Nokia. Очаква се скоро да бъдат представени поне 17 нови модела смартфони, чиито имена вече бяха разкрити онлайн, макар и без подробности за техническите им спецификации в IMEI базата данни, където са посочени само с идентификационни номера от TA-1603 до TA-1628.

Предвижда се, че Nokia ще предложи разнообразие от модели и конфигурации, за да отговори на различните предпочитания на потребителите. Очаква се, че на MWC 2024 (26-29 февруари) може да видим дебюта на някои от тези нови устройства.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *