Apple Watch може да има по-голяма батерия заради нова технология

Apple Watch може да има по-голяма батерия заради нова технология

След анализите на Минг-Чи Куо от миналата година относно Apple iPhone 17 Pro, последните сведения от Digitimes, базирани на информация от вътрешни източници, предвещават потенциално революционна промяна в серията Apple Watch. Според тези източници, поне един от бъдещите модели на Apple Watch би могъл да включва иновативна дънна платка от мед, покрита със смола (RCC).

Вълнението около предстоящата коренна промяна на Apple Watch X поражда различни спекулации за възможното внедряване на дънна платка RCC. Въпреки че перспективите изглеждат обещаващи, точните срокове за въвеждане на тази иновация – дали през 2024-а или 2025-а година, остават неясни в очакване на официално потвърждение от Apple.

Материалът RCC се отличава с уникалната комбинация от тънък меден филм и смола, което предлага възможности за подобрение на дизайна на часовника. Тази нововъведение в материалите би могло да доведе до по-изчистен профил на дънната платка, осигурявайки допълнително пространство вътре в устройството. Такава оптимизация би могла да позволи интегрирането на по-голяма батерия.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *