Стана ясно кога ще бъдат представени новите смартфони на Samsung

Стана ясно кога ще бъдат представени новите смартфони на Samsung

Слуховете около предстоящото събитие Unpacked на Samsung се увеличават ежедневно, като последните информации сочат, че то ще се проведе на 10 юли. Въпреки че тази дата все още не е официално потвърдена, различни източници подкрепят тези слухове. Очаква се събитието да бъде в Париж, Франция, което е в унисон със спонсорството на Samsung за предстоящите летни олимпийски игри в града, планирани за края на юли.

Интересът към Unpacked е голямо, като феновете с нетърпение очакват представянето на няколко дългоочаквани устройства. Погледите ще бъдат насочени към Galaxy Z Fold6 и Z Flip6, които вероятно ще дебютират на събитието. Съществуват и спекулации за появата на допълнителни модели като Fold6 Ultra или FE и възможността за Flip6 FE.

Според информациите, на събитието ще бъде представена и новата серия Galaxy Watch7, както и поне един нов модел слушалки. Очакванията са големи и заради новия продукт под името Galaxy Ring.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *