Разкриха какви функции ще има Apple Ring

Разкриха какви функции ще има Apple Ring

Смарт пръстените стават все по-популярни, тъй като са снабдени с множество сензори за мониторинг на телесни показатели, подобно на умните часовници, като се очакват още по-точни резултати от Galaxy Ring и подобни устройства. Това е благодарение на използването на капилярите в пръстите за генериране на измерванията.

Поради своите компактни размери и форма, носенето на смарт пръстен е много по-удобно от часовник. Смарт пръстените успешно комбинират традиционен дизайн със съвременни технологии в уникален продукт. В

лизането на Apple в пазара на смарт пръстени се следи с голям интерес, като се очаква и поддръжка на Vision Pro, което ще позволи използването на пръстена като помощно устройство за VR очила.

Собствениците на Apple Ring също ще могат да се забавляват с игри като „Камък, ножица, хартия“, използвайки жестови команди и разпознаване на позицията на пръстите за различни задачи. Нов патент описва как потребителите могат да рисуват върху другата ръка, на която носят Apple Watch.

Първите патенти за умни пръстени датират от преди десетилетие, като Apple вече са регистрирали различни дизайни, включително с камера и NFC за мобилни плащания. Още няма официално потвърждение кога Apple Ring ще излезе на пазара, но се предполага, че това няма да стане преди последното тримесечие на 2024-а година.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *