Apple тества два прототипа смартфони с Flip дизайн

Apple тества два прототипа смартфони с Flip дизайн

iPhone на Apple е важен продукт и основен източник на приходи за компанията. Въпреки популярността на гъвкавите смартфони на Android, не се очаква Apple да пусне своя сгъваем iPhone поне до 2025-а година.

Компанията експериментира с технологията и има за цел да предложи уникален продукт, който се отличава от конкуренцията. Apple работи над преодоляването на технически предизвикателства като качеството на батериите и дисплеите.

MacRumors съобщава за тестове на два прототипа с Flip дизайн, като официалната премиера не се очаква преди втората половина на 2025-а година. Моделите ще имат различни размери, като поне един доставчик на компоненти вече изпълнява поръчки за Apple.

Смята се, че основната пречка засега е премахването на видимата ивица, която се появява при сгъване на самия дисплей. Възможно е новите модели да поддържат Apple Pencil за подобрен мултитаскинг.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *