Ето го новия Apple Watch Ultra 2

Ето го новия Apple Watch Ultra 2

Apple разкри подробности за своя нов модел Apple Watch Ultra 2, който обещава да промени начина, по който използваме смарт-часовниците. Този нов модел е наследник на високо оценения Apple Watch Ultra, представен преди една година, и идва с редица подобрения и иновации.

Една от най-забележителните характеристики на Apple Watch Ultra 2 е новият процесор S9, който обещава „супер гладки анимации“ и по-бърза реакция на всички действия. Този процесор не само подобрява изпълнението на часовника, но и позволява на Siri да работи по-бързо и по-ефективно, благодарение на новия невронен процесор в чипа S9.

Освен това, новият чип U2 в Apple Watch Ultra 2 представлява ултрашироколентова локализация, която може да намери вашия iPhone с изключителна прецизност. Също така, когато се приближите до вашия HomePod, този чип може да ви предложи различни изпълнители или песни, които да слушате. Това съчетание от технологии прави интеракцията между вашия часовник и другите устройства на Apple по-лесна и удобна.

С Apple Watch Ultra 2 се въвежда и нов жест – двойно докосване, който ви позволява бързо и лесно да приемате и прекратявате телефонни обаждания и да управлявате алармите на устройството. А животът на батерията в режим на ниска консумация на енергия достига до 72 часа, което означава, че часовникът ви ще продължи да работи дълго време без зареждане.

Но не само техническите характеристики са важни. Apple Watch Ultra 2 представя ярък дисплей с яркост до 3000 нита, различни нови цветове за каишките и актуализирани „лица“ на часовника, които ви позволяват да персонализирате визията му. Компанията обещава също така и няколко нови тренировки и по-подробни данни за тях, което прави часовника перфектен аксесоар за спортуване и здравословен начин на живот.

И накрая, но не по важност, Apple се гордее, че производството на Apple Watch Ultra 2 е 100% въглеродно неутрално, като това подчертава ангажимента на компанията към опазването на околната среда.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *