Apple представи новите си „прозрачни“ слушалки Beats Studio Buds+

Apple представи новите си „прозрачни“ слушалки Beats Studio Buds+

От Apple неочаквано представиха своите най-нови слушалки – Beats Studio Buds+. Но още по-изненадващото е, че дизайнът им впечатляващо наподобява друга популярна марка. На пръв поглед, новите слушалки изглеждат изключително сходно с предходната версия на марката – Studio Buds. Информацията бе разкрита от изданието macrumors.com.

Въпреки приликите във външния вид, вътрешността на Beats Studio Buds+ е изцяло обновена. Важно подобрение е направено във вградените микрофони, които са уголемени три пъти, за да осигурят по-добро качество на гласа на потребителите. Шумопотискането също е подобрено, за да осигури по-добро аудио изживяване.

Новите слушалки са достъпни в три различни цвята: черно със златни акценти, бежово и „прозрачно“. Последната опция е особено подобна на представените през 2021-а година слушалки на марката Nothing Ear.

Една от интересните характеристики на Beats Studio Buds+ е автономността им. Със само едно зареждане, слушалките могат да работят до 9 часа. Ако се използват с калъфа за зареждане, тяхната издръжливост се увеличава до впечатляващите 36 часа. Това представлява важно подобрение спрямо предходната моделна линия.

Beats Studio Buds+ вече са налични на пазара и могат да бъдат закупени на цена от 169 долара. Слушалките предлагат нови функции и подобрения, които ще задоволят меломаните и почитателите на марката Beats.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *