Sony също навлиза на пазара със сгъваеми смартфони

Sony също навлиза на пазара със сгъваеми смартфони

Sony се готви да се присъедини към все по-разширяващия се пазар със сгъваеми смартфони, тъй като ще представи ново устройство от серията Xperia Compact, твърдят източници. Въпреки че информацията все още не е официално потвърдена от компанията, запознати с плановете на Sony, твърдят, че технологичният гигант работи върху иновативен сгъваем смартфон, обединяващ два популярни дизайна.

Според корейски форум, новото устройство ще предложи хоризонтално сгъване, но ще разполага само с един екран, вместо два, както при другите модели на пазара. Това означава, че за разлика от Samsung Galaxy Z Flip серията, която има външен екран, сгъваемото устройство на Sony ще изисква отваряне всеки път, когато потребителят желае да го използва.

Идеята за сгъваем смартфон от Sony вече събуди интерес сред потребителите и ентусиастите на технологиите. Въпреки че подробностите все още не са разкрити, потенциалното устройство се очаква да предложи високо качество на изображението и удобство при ползване.

Следващите месеци ще бъдат от решаващо значение за сгъваемия смартфон на Sony, като феновете и индустрията с нетърпение очакват официални потвърждения и повече подробности от компанията. Ако слуховете се окажат верни, Sony може да се присъедини към ексклузивното семейство на производителите на сгъваеми смартфони и да предложи своя уникален подход към тази новаторска технология.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *