M3 Pro MacBook Pro на Apple падна до най-ниската си цена досега

M3 Pro MacBook Pro на Apple падна до най-ниската си цена досега

Най-новият MacBook Pro на Apple е видял доста последователни отстъпки при търговци на дребно от трети страни, но току-що се забеляза сделка, която е малко по-добра от обичайните оферти.

В момента Amazon има M3 Pro MacBook Pro 14, намален от 1999 долара на 1699. Представлявайки икономия от 300, това е най-голямата отстъпка, която сме виждали на всяка конфигурация на лаптопа, и ние го наблюдаваме като ястреб от пускането му през ноември.

Тази цена е за конфигурацията M3 Pro-chippped с 18GB памет и 512GB SSD. Има малко по-малки отстъпки при други конфигурации, включително при M3 Max-chippped модели.

Тази сделка се откроява, тъй като това е не само най-голямото спестяване, което сме виждали досега, но въпросната конфигурация осигурява добри спецификации за баланс за повечето хора, с достатъчно памет, за да се справят с работата в повечето творчески софтуер, с изключение на 3D работните процеси, които може да изискват силата на M3 Max.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *