Google се отказва от конфискуването на Pixel устройства

Google се отказва от конфискуването на Pixel устройства

Google реши да промени политиката си за обслужване на конфискуване на Пиксел-и, изпратени за ремонт с неоторизирани компоненти.

YouTuber Louis Rossmann наскоро разкри противоречива политика за ремонт от Google, която му дава право да задържи вашия смартфон, ако съдържа неоторизирани части.

Тази политика се отнася конкретно за собствените ремонти на устройства Pixel от Google и гласи, че ако се установи, че дадено устройство има резервни части, то „няма да ви бъде върнато“.

„Неоторизирани части: Няма да изпращате Устройство, съдържащо части, които не са оторизирани от Google – ако го направите, Устройството Ви няма да Ви бъде върнато“, се казва в правилата.

Въпреки това, малко след като YouTuber публикува видеоклипа и Android Authority съобщи за него, Google отстъпи от политиката. Гигантът за търсене заяви, че ще върне телефона и ще ви помогне да определите стъпки за поправянето му, но няма да го поправи.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *