iOS 17 има амбиция „да влоши живота“ на потребителите на Android

iOS 17 има амбиция „да влоши живота“ на потребителите на Android

Функционалността и ексклузивността на iMessage се рекламира като ключова причина, поради която феновете на Android преминават към iPhone в рекорден брой и изглежда, че iOS 17 ще разшири още повече разликата между собствената услуга за съобщения на Apple и SMS/RCS.

Apple вдигна капака на следващата си голяма софтуерна актуализация – iOS 17 – на WWDC 2023 г. и сред 10-те най-добри функции на iOS 17, които се насочват към iPhone през септември, са пакет от свързани с iMessage надстройки, които значително ще влошат изживяването при комуникация с потребителите на iPhone от телефони с Android.

Както беше забелязано за първи път от XDA Developers , бета версията на iOS 17 дава на потребителите на iPhone възможността да редактират текстове, да отговарят в теми и да изпращат видеоклипове с качество на iMessage в групови чатове.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *