Apple шокира с цената на новите си слушалки Vision Pro

Apple шокира с цената на новите си слушалки Vision Pro

Apple най-накрая обяви слушалките Vision Pro по време на своето събитие WWDC 2023 на 5 юни и докато вече очаквахме, че ще струват много, малцина бяха готови колко скъпи ще бъдат. Но се оказва, че може да има причина за това.

Повечето от слуховете преди обявяването на Vision Pro гласяха, че слушалките ще струват около $3000, но малцина бяха готови за цената от $3499, която Apple обяви за тях. Въпреки това, нов доклад предполага, че високата цена на Apple има основа в реалността – защото струва малко състояние за изграждане.

Ако информацията е точна, Vision Pro струва на Apple 1509 долара – сума, която може да не е толкова изненадваща, като вземете предвид колко хардуер се използва за създаването на магията, която Apple показа на WWDC. И цифрата е още по-забележителна, когато погледнете колко струва най- добрият iPhone на Apple за изграждане.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *