Oppo и легендарният Кака си спомниха за чудесата си заради Истанбул

Oppo и легендарният Кака си спомниха за чудесата си заради Истанбул

За да отпразнува завръщането на финала на Шампионска лига на УЕФА в Истанбул, водещата глобална компания за интелигентни технологии OPPO и творческата агенция Sid Lee си сътрудничат, за да осигурят глобална кампания, която твърди, че чудесата не се случват просто така, те са създадени от години упорит труд, компетентност, професионализъм и постоянство.

Като официален спонсор на Шампионската лига на УЕФА, OPPO създаде филм с участието на своя глобален посланик на марката, Рикардо Кака, играч, участвал във финала на Шампионската лига на УЕФА през 2005 г., когато Ливърпул се върна по драматичен начин, за да победи Милан в мач, описан като „Чудото на Истанбул“.

Кака, който е бивш носител на Златната топка и е играл за легендарните отбори Милан и Реал Мадрид, разсъждава върху многото чудеса, на които е бил свидетел през цялата си кариера, понякога от грешната страна, като УЕФА през 2005 г., както и спечеления в Атина две години по-късно.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *