Apple представи iPhone 15 Pro с титаниев корпус

Apple представи iPhone 15 Pro с титаниев корпус

Apple пусна на пазара нова серия iPhone, която включваше нов титаниев корпус, по-бърз чип и подобрени възможности за възпроизвеждане на видеоигри.

Най-голямата изненада при iPhone 15, който ще излезе на 22 септември: тя не повиши цените, отразявайки глобалния спад при смартфоните.

Събитието в централата на Apple в Купертино, Калифорния, се провежда на фона на продължаващата икономическа несигурност, особено в Китай, третия по големина пазар на Apple, където тя е изправена пред предизвикателства, свързани с разширените ограничения за използване на нейните iPhone-и в държавни учреждения и първия нов флагмански телефон от няколко години насам от Huawei.

Huawei повиши с 20% целта си за доставка на новата серия смартфони Mate 60, която има възможност за сателитна връзка, съобщи официалният вестник Securities Times във вторник, малко преди събитието на Apple.

Apple не поднесе никакви изненади и акциите й затвориха с 1,7% след събитието.

Христо Манолов

Христо Манолов

Христо Манолов е част от екипа редактори на сайта. Той притежава дългогодишен опит в сферата на мобилните и компютърни технологии и е писал материали за някои от водещите сайтове за новини в България и по света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *