Apple ускорява доставките на iPhone 15 Pro Max

Apple ускорява доставките на iPhone 15 Pro Max

Купувачите на новия iPhone 15 Pro Max на Apple в някои страни, включително Китай, Япония и САЩ, може да се наложи да изчакат до ноември, за да получат смартфона – ранен знак за голямото търсене на компанията, която започна да приема предварителни поръчки в петък.

Тези данни вероятно ще намалят някои притеснения относно търсенето на водещото устройство на Apple, след като спадът на световния пазар на смартфони намали продажбите на iPhone през юнското тримесечие.

Четири-петседмичният период на изчакване за Pro Max в Китай може също така да разсее опасенията за финансов удар на третия по големина пазар на Apple на фона на нарастващата конкуренция от страна на Huawei и разширяващите се ограничения на Пекин върху използването на iPhone от държавни служители.

Според уебсайта на Apple чакането за iPhone 15 Pro в Китай е малко по-кратко – от две до три седмици. Тя заяви, че може да достави iPhone 15 на 22 септември, в деня, в който телефонът ще бъде пуснат в продажба в магазините.

Христо Манолов

Христо Манолов

Христо Манолов е част от екипа редактори на сайта. Той притежава дългогодишен опит в сферата на мобилните и компютърни технологии и е писал материали за някои от водещите сайтове за новини в България и по света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *