Сравнение на цените на Apple Vision Pro в САЩ и Европа

Сравнение на цените на Apple Vision Pro в САЩ и Европа

Най-новата продуктова категория на Apple Vision Pro бавно достига до все повече места по целия свят. Слушалките за пространствени изчисления бяха представени на основното събитие WWDC миналата година.

През следващите месеци Apple пусна инструменти за разработчици и покани разработчиците на приложения да се докопат до слушалките.

И накрая, Apple Vision Pro стартира в САЩ през февруари тази година с цена от $ 3499. Главният изпълнителен директор на Apple Тим Кук заяви, че Vision Pro често прави хората „емоционални“, когато пробват слушалките за първи път.

Като част от неотдавнашното си разширяване, слушалките вече са достъпни в магазините на Apple в континентален Китай, Хонконг, Япония и Сингапур. На 28 юни Apple също така позволи на хората, живеещи в Австралия, Канада, Франция, Германия и Великобритания, да поръчат предварително Apple Vision Pro от официалния си уебсайт.

Слушалките ще пристигнат в тези страни на 12 юли.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *