Обединение: Apple ID става Apple Account

Обединение: Apple ID става Apple Account

Вълнуваща новина предстои за потребителите на Apple с въвеждането на iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia и watchOS 11. Добре познатият Apple ID ще се преобразува в Apple Account и това няма да бъде просто промяна на името.

Apple Account цели да предложи по-гладко и интегрирано преживяване при влизането в профила в различните услуги и устройства на Apple. Тази сметка ще обедини Apple ID, iCloud акаунта и другите профили в Apple в една централизирана платформа. С Apple Account управлението на данните, настройките и личните предпочитания ще станат по-лесни от всякога, независимо дали използвате iPhone, iPad, Mac или Apple Watch.

Новата система ще използва най-съвременните технологии за защита на личната информация, гарантирайки нейната безопасност. Не е необходимо да се предприемат никакви действия за преминаване към Apple Account. Превключването ще стане автоматично с обновяването до iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia или watchOS 11, като съществуващите данни на потребителите за вход и настройки ще бъдат запазени.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *