Samsung Galaxy S25 Ultra може да бъде най-тънкият Ultra телефон

Samsung Galaxy S25 Ultra може да бъде най-тънкият Ultra телефон

Спекулации и слухове относно флагмана на Samsung за следващата година, Samsung Galaxy S25 Ultra, вече започнаха да се изливат. По-рано беше съобщено, че Galaxy S25 Ultra може да получи 16GB RAM модел, за първи път след Galaxy S20 Ultra и S21 Ultra.

Също така беше съобщено, че Samsung Galaxy S25 Ultra може да дойде с 5000mAh батерия с 45W поддръжка за бързо зареждане, подобно на тазгодишния Galaxy S24 Ultra. Преди няколко дни теч предполагаше, че три от четирите камери на Galaxy S25 Ultra през следващата година могат да видят голямо подобрение.

Сега, според надеждния типстър IceUniverse на X, Samsung Galaxy S25 Ultra може да има дебелина на тялото от 8,4 мм. За сравнение, Galaxy S24 Ultra е с размери 8,6 мм, което означава, че ако слухът се сбъдне, Galaxy S25 Ultra може да се окаже най-тънкият Ultra телефон след Note20 Ultra (8,1 мм).

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *