YouTube обновява дизайна на своето мобилно приложение

YouTube обновява дизайна на своето мобилно приложение

YouTube обновява мобилното си приложение с нов дизайн и функционалности, предоставяйки на потребителите нов начин за достъп до техните профили и съдържание. Според източници, компанията тества идеята да замени „Library“ секцията с нов таб, кръстен „You“, което може да направи навигацията още по-лесна и интуитивна.

Новият дизайн на приложението премества аватара на потребителския профил в долната лента и го използва като икона за достъп до новия „You“ таб. Този таб обединява функциите на „Library“ и „Accoun“ менютата, предоставяйки на потребителите бърз и лесен начин да достъпват информация за своя канал, бутони за превключване между профили, Google Account и режим Incognito.

Този нов дизайн на YouTube прилича на стандартния дизайн на други приложения на Google, като снимката на потребителския профил се намира в една и съща позиция. С новия редизайн, YouTube се приближава до визията на някои външни приложения, като Instagram.

Този нов ъпдейт вероятно скоро ще бъде достъпен за всички потребители на YouTube, предоставяйки им по-добър и лесен начин за достъп до техните профили и съдържание.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *