Разкриха подробности за новия Huawei Nova 11 SE

Разкриха подробности за новия Huawei Nova 11 SE

Следвайки своите амбициозни хардуерни планове, Huawei изглежда се приближава към внедряването на първите си 5G смартфони след въведеното търговско ембарго. Ограниченията в доставките досега представляваха най-голямата пречка за телекомуникационния гигант, но с новите партньорства, включително с локални брандове като SMIC, Huawei се подготвя да представи супер смартфон, който да се конкурира успешно с другите висок клас модели, работещи с Android операционна система.

Интересът и високите продажби на смартфоните от серията Nova, които съчетават високи технически характеристики с изгодни цени, настоятелно подкрепят бъдещето на Huawei в мобилния сегмент. Новината за предстоящия Huawei Nova 11 SE разкрива допълнителни детайли за този обещаващ модел.

Според данни от китайските регулатори TENAA, Huawei Nova 11 SE ще предложи изчистен дизайн, с двойна камера модул в задната част, което е характерно за серията Nova. Главният сензор на камерата с вероятност ще бъде с впечатляваща резолюция от 108МР и ще бъде съпроводен от 8MP и 2MP допълнителни сензори за разнообразни фотографски възможности.

Захранването на този нов модел ще бъде осигурено от мощна батерия с капацитет от 4400mAh и зареждане със скорост от 66W, което осигурява бързо и ефективно зареждане на устройството. Дисплеят на смартфона ще има диагонал от 6.67 инча и поддръжка на 120Hz опресняване, гарантирайки гладко и висококачествено визуално изживяване.

Другите спецификации включват HarmonyOS 4.0 операционна система, наличие на 128GB/256GB вградена памет и 4G свързаност. Очаква се Huawei Nova 11 SE да бъде представен преди края на месец октомври, когато ще научим и европейската цена на този иновативен смартфон.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *