YouTube слага нови функции в платената си услуга Premium

YouTube слага нови функции в платената си услуга Premium

YouTube е обект на сериозни критики след агресивни опити да преодолее блокерите на реклами. Недоволството сред потребителите се засилва, след като все по-често получават досадни съобщения. Според някои обаче, компанията може дори да нарушава регулациите на ЕС с политиката си за повече реклами в профилите на потребителите.

Целта на YouTube е ясна – насочване на повече хора към платената услуга YouTube Premium. Следващият ход включва въвеждането на функции с изкуствен интелект. Притежателите на премиум акаунти скоро ще могат да се наслаждават на видео клипове с по-добър битрейт, оптимизиран за смартфони с Android и телевизори с резолюция 1080p.

Потребителите на YouTube Premium ще се радват на възможността да продължат гледането си на всички устройства, като нова актуализация разширява функциите за таблети и смарт телевизори. Въвеждат се и премиум значки, които отразяват постиженията на потребителите в платформата.

Компанията не спира експериментите с изкуствен интелект, като тества две нови функции, които ще обобщават темите в коментарите и ще предоставят автоматизирани отговори на въпроси, свързани със съдържанието. Google продължава да експериментира с технологията с цел да направи YouTube Premium още по-достъпен и удобен за своите потребители.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *