Instagram представи редица нови уникални филтри в приложението

Instagram представи редица нови уникални филтри в приложението

Социалната мрежа Instagram представи нов ъпдейт, който дава на авторите на съдържание изцяло нови възможности за създаване на впечатляващи клипове. В допълнение, портфолиото от филтри на приложението се разширява с редица нови функции, които правят колекцията още по-разнообразна. Така потребителите могат да изразят своите емоции и настроения по-добре от всякога.

Независимо дали търсите леки цветови редакции или по-експресивни стилове, новият ъпдейт позволява на потребителите да изпробват непознати досега визии в своите публикации. Специалният слайдер позволява на потребителите да регулират интензитета на всеки филтър в приложението.

Има и новаторски филтри като „Wide Angle“ и „Wavy“, които не само коригират цветовете, но и внасят значителни промени в оригиналните снимки. Сред любопитните филтри са „Color Leak“ и „Zoom Blur“, като конкуренти на приложения като VSCO и Picsart.

Теди нови филтри са част от стратегията на Instagram да бъде по-активен и креативен. Обновен е и интерфейсът за качване на публикации, като първоначално новите филтри ще бъдат достъпни за устройства с iOS, а в следващия ъпдейт ще бъдат налични и за тези с Android.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *