Huawei показа нов смартфон с несравнима издръжливост

Huawei показа нов смартфон с несравнима издръжливост

Китайският технологичен гигант – Huawei, разшири портфолиото си от смартфони Nova, представяйки новия модел y91. Устройството се отличава с няколко ключови характеристики, като батерия с впечатляващ капацитет от 7000мАч. Тя може да осигури до 29 часа непрекъснато гледане на видео и поддържа бързо зареждане със зарядно от 22.5W.

Y91 разполага с 6.95-инчов дисплей с FullHD+ резолюция и висока честота на опресняване до 90Hz. Това осигурява плавна и ярка визуализация на съдържанието. За процесор на този смартфон е избран Qualcomm Snapdragon 680, който гарантира отлична производителност. Освен това, устройството разполага с 8GB RAM и до 256GB вградена памет за съхранение на вашите данни и приложения. Резолюцията на дисплея е 2736х1080 пиксела, като в горната част от екрана има вградена 8MP камера за селфита.

На гърба на Huawei y91 се намират три сензора, поставени в кръгла камерна система със златен пръстен около нея. Основната камера има висока резолюция от 50MP, а заедно с нея има и 2MP сензор, който помага за по-добри снимки в различни режими, включително измерване на разстоянията. Телефонът е снабден и с LED светкавица, която подпомага при заснемането на снимки при слаба осветеност.

Все още не са обявени подробности относно цената на Huawei y91, но се очаква тя да стана ясна в близките седмици. Този нов смартфон предлага внушителен набор от функции и високоефективни спецификации, които го правят привлекателен избор за потребителите, които търсят мощност, дълготрайна батерия и качествени снимки в едно устройство.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *