Samsung вече разработва Galaxy Watch Ultra

Samsung вече разработва Galaxy Watch Ultra

Сертификационен процес в Обединените арабски емирства разкри детайли за предстоящия смартчасовник на Samsung, който ще носи името Galaxy Watch Ultra. Изтеклата информация ни дава представа за това, което Samsung планира за любителите на умните часовници.

Моделът Galaxy Watch Ultra (SM-L705F) ще бъде оборудван с клетъчна свързаност, което ще позволи на потребителите да правят обаждания и да използват мобилни данни без необходимостта от телефон в момента. Предполага се, че дизайнът на устройството ще включва уникален корпус, различен от предишните модели, и класически въртящ се безел, който е характерен за навигацията в менютата на смарт часовниците на Samsung.

Очаква се Galaxy Watch Ultra да предложи изключителна издръжливост с потенциална продължителност на работа до 100 часа и да бъде захранван от новия процесор Exynos W1000.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *