Samsung слага ексклузивна функция в новите Galaxy S24

Samsung слага ексклузивна функция в новите Galaxy S24

Samsung обяви, че ще представи своята нова линия смартфони Galaxy S24 Series на голямо събитие, предвидено за 17 януари следващата година. Продажбите на устройствата ще започнат веднага след това, като това ще даде възможност на компанията да се изправи по-ефективно срещу конкуренцията от страна на флагманите с Android и iPhone 15.

Собствениците на Galaxy S24, Galaxy S24+ и Galaxy S24 Ultra ще се възползват от ексклузивна функция, включваща икона за достъп до камерата в Instagram директно от екрана на Lock Screen. Този ход на Samsung цели оптимизиране на процеса на заснемане на моменти, като се предостави бърз и лесен достъп до камерата.

Освен това, ще има и нова настройка в менюто, която позволява на потребителите да управляват функцията за достъп до камерата в Instagram. Информацията идва от SamMobile, като се подчертава възможността за допълнителни интеграции с приложението Instagram за смартфоните на Samsung.

Този ход не е нов за Samsung, тъй като преди те вече предложиха подобни интеграции със Snapchat, TikTok и Instagram, с цел подобряване на качеството на снимките и видеото, особено в Night Mode режима. Потребителите на Galaxy S24 Series ще имат възможност да избират от разнообразие от цветове, включително Black, Gray, Violet, Yellow, Green, Blue и Orange. Европейските версии на смартфоните ще бъдат задвижвани от процесорите Exynos 2400.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *