Показаха как ще изглежда Huawei Watch GT 4

Показаха как ще изглежда Huawei Watch GT 4

Известният вътрешен информатор на Huawei – Роланд Кванд, представи пред света новия Huawei Watch GT 4 още преди официалното му представяне. Серия от реалистично изглеждащи изображения и подробни спецификации на устройството бяха публикувани в социалните мрежи и веднага предизвикаха вълнение сред почитателите на марката.

Според източника, Huawei планира да представи цели девет модификации на часовници в два различни размера – 41 и 46 милиметра. Тези модели ще бъдат изработени от разнообразни материали за корпуса, като най-елегантният и луксозен вариант ще бъде от неръждаема стомана.

Европейските потребители могат да се готвят за разнообразие от цени, като началният модел ще струва около 249 евро, докато най-продуктивният и изискан модел може да достигне 399 евро в зависимост от конфигурацията.

Източникът споделя, че 46-милиметровата версия на Huawei Watch GT 4 ще разполага с разширен набор от фитнес функции и впечатляваща автономност до две седмици. Този впечатляващ резултат се дължи на OLED дисплея и интелигентния фърмуер, който управлява устройството.

За тези, които вече не могат да чакат, източникът обяви, че стартът на продажбите на Huawei Watch GT 4 в Европа е планиран за началото на месец октомври.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *