OnePlus разкри характеристиките на новия си флагман

OnePlus разкри характеристиките на новия си флагман

OnePlus най-сетне разкри повече подробности за своя нов модел Ace 3 Pro, след като наскоро изтече информация за новото устройство. Въпреки че множество от характеристиките на телефона вече бяха публично достъпни, сега получаваме и официално потвърждение за тях.

OnePlus потвърди, че новият им флагман е оборудван с последното поколение процесор Snapdragon 8 Gen 3 от Qualcomm. За да укрепи своето място сред водещите устройства, компанията вгражда в Ace 3 Pro до 24 GB RAM и изключително голямата памет от 1 TB (UFS 4.0). Екранът на устройството е 6,78 инча, използва LTPO OLED технология и предлага 1,5K резолюция и честота на опресняване от 120Hz за по-гладки визуални изживявания, с максимална яркост до 4500 нита.

Относно камерата, Ace 3 Pro разполага с подобна на OnePlus 12R конфигурация, включваща 50-мегапикселов основен сензор с апертура f/1.8 и оптична стабилизация на изображението, допълнена от 8-мегапикселов ултраширок обектив и 2-мегапикселова макрокамера.

Най-значимата иновация в Ace 3 Pro е новата батерия с капацитет 6100 mAh, която включва технология за „динамично регулиране на зареждането в рамките на разумен диапазон“. Това трябва да осигури по-дълъг и здравословен живот на батерията, както и по-бързо зареждане. Разработена в сътрудничество с CATL, тази батерия, известна като Glacier Battery, вероятно ще бъде приложена в бъдещи модели на компанията, които се очаква да бъдат пуснати на пазара в следващите месеци.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *