Разкриха характеристиките на новия Google Pixel 8a

Разкриха характеристиките на новия Google Pixel 8a

Вече има яснота относно това какви ще бъдат функциите и възможности на предстоящия смартфон на Google – Pixel 8a, благодарение на рекламни материали, които излязоха в интернет. Pixel 8a ще бъде задвижван от чипсета Tensor G3, използващ напреднала технология за изкуствен интелект за подобряване на различни аспекти на устройството.

Сърцето на Pixel 8a е неговата „AI-удивителна“ камерна система, която включва функции като Best Take (най-добро заснемане), Audio Magic Eraser (аудио магическо изтриване) и Night Sight (нощно виждане), позволяващи правен на снимки при всякакви условия на осветеност. Освен това, устройството обещава изключително чисти разговори дори в шумна среда благодарение на усъвършенствана технология за обработка на звука.

Една от характерните черти на Pixel 8a е ангажиментът му към сигурността и дълготрайността, като по този начин продължава традицията на своите предшественици – Pixel 8 и Pixel 8 Pro, осигуряващи седемгодишни актуализации на сигурността.

Очаква се Pixel 8a да се появи на пазара на 16 май, само два дни след неговото официално представяне на конференцията за разработчици I/O на Google на 14 май.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *