Nokia пусна новата версия на класическия модел 3210

Nokia пусна новата версия на класическия модел 3210

Nokia показа обновената версия на емблематичния си модел 3210 (2024). Телефонът запазва своята класическа естетика, но вече разполага с нов дизайн и подобрени функции, за да отговаря на съвременните изисквания.

Nokia 3210 (2024) е оборудвана с 2,4-инчов TFT LCD дисплей с QVGA резолюция. На задния панел устройството разполага с 2MP основна камера, подсилена с LED светкавица.

Устройството работи на платформата S30+, която осигурява безпроблемна навигация и достъп до облачни приложения, увеличавайки така продуктивността. Захранването се осъществява от чипсета Unisoc T107, поддържан от 64MB оперативна памет и 128MB вътрешна памет, която може да бъде разширена до 32GB с помощта на microSD карта.

Особеност на Nokia 3210 (2024) е сменяемата батерия с капацитет 1450 mAh, гарантираща издръжливост през целия ден. Допълнително удобство предлага и новият USB-C порт, който улеснява процеса на зареждане.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *