Apple ще добави нова цветова палитра за iPhone 15

Apple ще добави нова цветова палитра за iPhone 15

През есента на тази година трябва да се състои премиерата новия iPhone 15. Ежедневно излизат нови и нови информации за това как ще изглежда и какви ще са характеристиките на най-новото устройство на Apple.

Източници, близки до компанията, разкриват, че смартфонът ще има нова цветова палитра, която ще се различава от тази при iPhone 14. Общото между тях ще бъде, че при Pro моделите ще запазят матираните стъкла за гърбовете, докато стандартните смартфони ще използват стандартно стъкло, както е в момента. Очаква се да се появят няколко нови цвята, включително ново лилаво, както и ново по-светло зелено.

Pro моделите може да се предлагат и в тъмно червен цвят, който да замени лилавото от настоящата гама на iPhone 14. Заедно с по-цветните версии вероятно ще има и класическо сиво или черно, както и по-светли нюанси с бяло или сребристо.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *