Huawei не се бави – показа и Mate 60 Pro Plus

Huawei не се бави – показа и Mate 60 Pro Plus

На фона на ограниченията, наложени на Huawei във връзка със закупуването на 5G чипове от американски компании, китайският гигант за телефони не се отказва от своята амбиция за технологично развитие. Сега те представиха своя нов смартфон – Huawei Mate 60 Pro Plus.

Този модел е по-мощен и иновативен вариант на представените по-рано Huawei Mate 60 и Mate 60 Pro. Снабден с голям 6,82-инчов OLED дисплей, който има адаптивна честота на опресняване до 120Hz, този смартфон предоставя изключително ярки и ясни визуални изживявания за потребителите.

А екранираната технология на предната камера съчетана с 3D сензор за лицево разпознаване чрез три отвора в предната част на дисплея го прави още по-впечатляващ. Това не само подобрява сигурността, но и допринася за бързата и лесна разблокировка на устройството. Като се обърнем към задната част на смартфона, забелязваме тройната камера, която включва 48-мегапикселова основна камера, подкрепена от 40MP ултракъсофокусен обектив и 48MP телефото обектив. Този арсенал от камери осигурява възможност за снимки и видеозаписи с изключително високо качество.

Huawei Mate 60 Pro Plus също така предлага внушителни технически характеристики, включително до 16 GB RAM и 1 TB вградена памет, което го прави подходящ за всички видове потребители, включително феновете на гейминга и фотографията.

Интересно е, че Huawei реши да запази мълчание относно процесора, който захранва този смартфон. Въпреки това се предполага, че това са същите (непотвърдени) чипове от серията Kirin 9000 с възможност за 5G, които бяха открити в Mate 60 и 60 Pro, след като смартфоните бяха разглобени. Huawei Mate 60 Pro Plus е достъпен в черен и бял цвят.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *