Google Bard ще може да генерира текст в AI изображения

Google Bard ще може да генерира текст в AI изображения

Чатботовете се утвърдиха като водещ тренд в технологичния сектор, започвайки с ChatGPT. В последно време Google инвестира значително в изкуствения интелект, като представи Google Bard – силен конкурент на ChatGPT.

Bard се развива активно, като непрекъснато се обогатява с нови функции и оптимизации. Google планира да включи в Bard функции за генериране на AI съдържание, за да конкурира с Midjourney и Dall-E3, използвайки последно поколение AI модели от Google Imagen.

Новата Text-To-Image технология ще позволява на потребителите да превръщат текстови заявки в реални визуализации. Google Search вече има подобен генератор, въведен през октомври, но ограничен в някои страни.

Специални алгоритми ще предпазват от създаването на вредни или подвеждащи изображения, политика, която ще се прилага и в бъдещите версии на Bard.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *