Вече може да се провеждат аудио и видео разговори в X и с Android устройства

Вече може да се провеждат аудио и видео разговори в X и с Android устройства

Социалната мрежа X, преди известна като Twitter, вече предоставя функции за гласови и видеоразговори на потребителите на Android. Тези функции, вече достъпни за iOS от октомври, са налични и за Android. За изходящи повиквания е нужен абонамент за X Premium, докато безплатните потребители могат само да приемат повиквания.

Функциите се намират в настройките на DM, където потребителите могат да настройват кой може да им звъни, включително хора от адресната книга, проверени потребители и следвани акаунти. За допълнителна информация могат да посетят Центъра за помощ на X.

Това обновление е част от усилията на X да обогати взаимодействията на потребителите и да разшири функциите си в Android, с цел да предложи по-ангажираща и всеобхватна платформа за комуникация. Тази стъпка подчертава амбицията на X да остане водеща в иновациите в социалните медии и да отговори на разнообразните предпочитания на потребителите си.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *