Samsung потвърди за своя смарт пръстен Galaxy Ring

Samsung потвърди за своя смарт пръстен Galaxy Ring

Samsung инвестира сериозни средства към разработването на смарт часовници в последните години, а сега навлиза в нова ера на преносими технологии. Компанията представи своя последен продукт – умния пръстен Galaxy Ring.

Това иновативно устрайство, представено по време на премиерата на Galaxy S24 Series, се отличава със своя изчистен дизайн и вградени сензори, които обещават да донесат нови предимства в сравнение с традиционните фитнес устройства.

Galaxy Ring може да се превърне в важно допълнение към екосистемата от устройства на Samsung. Според съобщения от CNet, се очаква този пръстен да включва функции като EKG мониторинг и управление на смарт уреди в дома. От демонстрацията виждаме, че пръстена ще се предлага в класически черен цвят.

Въпреки че официалните детайли за батерията и съвместимостта с приложения като Samsung Health все още не са обявени, се предвижда официалната премиера на продукта да се състои по-късно през годината, вероятно по време на събитието за представяне на Galaxy Z Fold 6 и Galaxy Z Flip 6.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *