Какво представляват новите очила Huawei Eyewear 2?

Какво представляват новите очила Huawei Eyewear 2?

Водещият китайски производител Huawei продължава да впечатлява потребителите със своето атрактивно портфолио от иновативни продукти. Компанията, която се нарежда сред най-влиятелните играчи на пазара за електроника, отново показва своята мощ с новия модел смарт очила – Huawei Eyewear 2.

Eyewear 2 не само наследява успешните концепции от първата версия на смарт очилата, но и ги доразвива, предоставяйки потребителите с несравнимо изживяване. Очилата се отличават с изчистен и стилен дизайн, но това не е всичко.

Едно от най-впечатляващите предимства на Huawei Eyewear 2 е неговият издръжлив живот на батерията. Потребителите могат да се наслаждават на музика или разговори до 11 часа, преди да се наложи зареждане. И най-доброто е, че само 10 минути зареждане предоставят над 3 часа използване на очилата. За пълното зареждане на батерията са необходими само 60 минути.

С удоволствие съобщаваме и за водоустойчивостта на Huawei Eyewear 2, която е оценена с IP54 рейтинг. Това означава, че те са устойчиви на вода и могат да бъдат използвани в различни условия на влага. Освен това, те се свързват безжично с Android и iOS устройства, както и с устройства работещи под управление на Windows.

За по-добър звук Huawei Eyewear 2 е оборудван с по-мощни високоговорители, които увеличават силата на звука с 30%. Очилата също така имат сензорни контролери за лесно и удобно управление с тъч команди.

Продажбите на Huawei Eyewear 2 в Европа стартират на 18 октомври, а цената на този иновативен продукт е 300 евро.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *