Проблем за Apple и новите очила Vision Pro

Проблем за Apple и новите очила Vision Pro

Един от най-достоверните източници на информация за веригата на доставки на Apple – Минг-Чи Куо, заяви, че перспективите за Vision Pro не са толкова оптимистични, колкото първоначално се предвиждаше.

Apple е намалила своите очаквания за доставки през годината до между 400 000 и 450 000 бройки, което е значително по-малко от първоначално очакваните 700 000 до 800 000 бройки. Това решение е реакция на видимия спад в търсенето на американския пазар, което накара компанията да бъде по-предпазлива в своите прогнози за други региони, където Vision Pro предстои да бъде пуснат по-късно през годината.

Първоначалният ентусиазъм около Vision Pro изглежда е затихнал, а това води до значително намаляване на интереса от страна на потребителите. Във връзка с тези събития се смята, че Apple преразглежда своите бъдещи планове за продукта, което може да доведе до забавяне на лансирането на нов модел Vision Pro през 2025-а година.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *